Hopp til innholdet

Info om ØES

Velkommen som medlem i Øvre Eiker Skolekorps!
Vi håper du blir fornøyd med instrumentet du får og vi håper det etter hvert vil bli din aller beste venn.

I tida framover vil du få hjelp av din lærer i kulturskolen til å bli kjent med instrumentene, til å sette det sammen og holde dem i orden, og – det aller mest spennende – du vil få hjelp til å lære å spille, men først må vi sammen finne ditt instrument.

Senere skal du sammen med læreren øve på å spille riktig, på grep og noter, og etter hvert vil du bli flinkere og flinkere. Det vil ikke alltid være like morsomt å øve, men det gjelder å stå på og ikke gi seg.

Samtidig med spill hoslærer, skal du spille sammen med de andre nye rekruttene. Dere blir et rekruttkorps. I år 2 og 3 vil du sannsynligvis spille i aspirantkorpset og i år 4 vil du vanligvis være medlem av hovedkorpset. Mye arbeid vil det bli, men også mye å glede seg til.

Underveis vil dere bli godt informert av rekrutteringsutvalget om alle aktiviteter. Er det ellers noe dere lurer på – stort eller smått – ta kontakt med rekrutteringsutvalget eller noen i styret. Vi står med glede til tjeneste.

Våre medlemmer er gjennom medlemskapet i Norges Musikkorps Forbund forsikret. For utfyllende informasjon henvises til NMF hjemmeside der informasjon og vilkår til enhver tid er oppdatert.

Vi glad for å ha fått deg som medlem i korpset vårt, – og vi skal gjøre vårt beste for at både musikant og foreldre/foresatte skal trives hos oss.

Med musikk-hilsen fra

Øvre Eiker Skolekorps