Hopp til innholdet

Mari Skogly

Mari er utdannet saxofonist og pedagog ved musikkonservatoriet i Agder, Norges Musikkhøyskole og Universitetet i Oslo. Til daglig er hun lektor i Populærmusikk ved Høyskolen Kristiania, der hun leder Gehør- og Bachelor-emner og er musikalsk ansvarlig for skolens konserter. Det musikalske hjertet hører hjemme i jazz og pop-verden, med primært fokus på instrumental musikk. I tillegg til egne prosjekter er Mari å se i saxrekka i ulike storband.

Petter Anthon Næss

<Mer info kommer>

Eli Molaug OdlandIMG_0070

Eli kommer fra Sandnes, hvor hun trådte sine barnesko i Ganddal skolekorps. Etterpå har hun spilt masse korps og har vært med på både NM og Europamesterskap for brassband. Hun har tatt instrumentalpedagogisk utdanning på klassisk slagverk ved musikkonservatoriet i Tromsø og mastergrad ved Norges Musikkhøgskole i Oslo.

I tillegg til å undervise slagverkerne i Øvre Eiker musikk- og kulturskole dirigerer Eli aspiranter og juniorer i Eiksmarka og Eikeli skolekorps i Bærum. Hun spiller i Norwegian Cornett & Sackbuts, et ensemble som spiller musikk fra 1500- og 1600-tallet på kopier av messing- og slagverksinstrumenter fra denne tiden. Hun spiller også samtidsmusikk, eller “pling plong” som mange kaller det, i slagverkduo en er 1. I tillegg pakker hun ofte vibrafonen sin i bilen og reiser rundt over hele Norge og spiller for eldre gjennom Den kulturelle Spaserstokken sammen med en sanger. På fritiden spiller Eli trekkspill.