Hopp til innholdet

Dirigenter

Georgi Deltchev

Georgis karriere som musiker begynte på midten av 60-tallet, da han begynte å spille trompet i skolekorps.Han har 6 års høyere musikkutdanning på trompet og 2 års direksjonsstudier fra Bulgaria, i tillegg til 1 år med direksjon og korpsledelse i Norge. Georgi har gjennom sin karriere vært frilansmusiker i tillegg til trompetlærer i Lier og Asker kulturskole gjennom mange år. Han har dirigert flere skolekorps, amatørkorps, storband og brassband. Han instrumenterer og arrangerer også musikk for korps.

Diriggent for hovedkorpset: Georgi Deltchev

Dirigent for Aspirant- og junior korps: Petter Anthon Næss

Petter Anthon Næss

Petter Anthon vokste opp i Stavern og spilte trombone i skolekorpset der. I 1987 var han gardist i gardemusikken, og har siden 1991 vært profesjonell musiker. I dag bor han i Vestfossen og livnærer seg ved å spille både trombone og piano, i tillegg til at han skriver og arrangerer musikk. Petter Anthon dirigerer både korps og kor, og for tiden blant annet vårt junior og aspirant korps.

Mari Skogly (permisjon)

Mari er utdannet saxofonist og pedagog ved musikkonservatoriet i Agder, Norges Musikkhøyskole og Universitetet i Oslo. Til daglig er hun studieprogramleder for Bachelori Populærmusikk ved Høyskolen Kristiania, der hun leder Gehør- og Bachelor-emner og er musikalsk ansvarlig for skolens konserter. Det musikalske hjertet hører hjemme i jazz og pop-verden, med primært fokus på instrumental musikk. I tillegg til egne prosjekter er Mari å se i saxrekka i ulike storband.

Dirigent hovedkorps: Mari Skogly (permisjon)