Selv om troppene er delt i forskjellige grupper, samarbeider de på tvers. Da blir utøverne godt kjent med hverandre, blir trygge og samtidig vil de lære mer.

Rekrutter  –  Dette er de aller minste utøverne. Her er det tid for lek og moro. Samtidig som de lærer litt grunnleggende drill teknikker. Rekrutter er med i aspirantkorpset og lærer å marsjere. De er ikke med å konkurrerer.

Aspirant 1  -Dette er utøvere som nå er med i aspirantkorpset og driller. Her læres mer drillteknikker og finpuss ved marsjtrening til 17 mai. Utøverne blir det første året meldt på som aspiranter til konkurranse og mottar en pokal. Dette for at de skal oppleve mestring og glede av å   være med.

Aspirant 2  – Dette er utøvere som har vært med en stund som er i alder 9-13 år. Disse er med i hovedkorpset. Her vektlegger vi gatemarsj og drillteknikker. Troppen samarbeider også med de andre troppene.

Junior  – Dette er utøvere i alderen 14-16 år. De har gode grunnleggende ferdigheter og trener mye koordinasjon og bevegelighet. Noe lenger treningstider i uken har de også.

 

Tilbake