Ingunn Lia PedersenIngunn

Ingunn har utdannelse fra Baratt Dues Musikkinstitutt, med hovedinstrument trombone. Ingunn mottok Røyken kommunes Kulturstipend 1992. Hun har dirigert forskjellige skolekorps siden 1995, bla. Høvik og Lier Skolekorps og Krokstad og Solberg Skolekorps. Er for tiden ansatt i Nedre Eiker Kulturskole, Lier Kulturskole, og er trombonelærer på musikklinjen på St. Hallvard Videregående. I tillegg til Øvre Eiker Skolekorps dirigerer hun Slemmestad Skolekorps og Skoger Skolekorps.

 

 

 

 

 

Vibeke Kohl27102015

Vibeke kommer opprinnelig fra Asker, og er utdannet trompetist og pedagog fra NTNU i Trondheim. Hun har jobbet jobbet i mange år i blant annet kulturskolen i Trondheim som messingpedagog og aspirant- og juniorkorpsdirigent. I dag jobber hun som trompetlærer i kulturskolene i Sande, Asker og Lier, i tillegg til å være inspektør i Lier kulturskole. Hun har også en del freelance-oppdrag som trompetist. I Øvre Eiker skolekorps har hun vært rekrutt- og aspirantdirigent siden 2011, og stortrives i dette flotte korpset!

 

 

 

 

 

Eli Molaug OdlandIMG_0070

Eli kommer fra Sandnes, hvor hun trådte sine barnesko i Ganddal skolekorps. Etterpå har hun spilt masse korps og har vært med på både NM og Europamesterskap for brassband. Hun har tatt instrumentalpedagogisk utdanning på klassisk slagverk ved musikkonservatoriet i Tromsø og mastergrad ved Norges Musikkhøgskole i Oslo.

I tillegg til å undervise slagverkerne i Øvre Eiker musikk- og kulturskole dirigerer Eli aspiranter og juniorer i Eiksmarka og Eikeli skolekorps i Bærum. Hun spiller i Norwegian Cornett & Sackbuts, et ensemble som spiller musikk fra 1500- og 1600-tallet på kopier av messing- og slagverksinstrumenter fra denne tiden. Hun spiller også samtidsmusikk, eller “pling plong” som mange kaller det, i slagverkduo en er 1. I tillegg pakker hun ofte vibrafonen sin i bilen og reiser rundt over hele Norge og spiller for eldre gjennom Den kulturelle Spaserstokken sammen med en sanger. På fritiden spiller Eli trekkspill.